Esteu aquí: Inici Concurs

Concurs

Accions del document

BASES DEL CONCURS DE RÀDIO CALELLA TELEVISIÓ

 

Els regals dels concursos de Ràdio Calella Televisió són col·laboracions d’establiments de Calella i d’altres poblacions que aporten regals cada setmana. Poden ser productes, entrades, articles, vals descompte, etc.

El sorteig es fa setmanalment cada dijous en una secció dins del programa Calella Magazine.

Cada setmana pot variar tant la quantitat com el tipus de regals en joc.

També pot haver-hi setmanes en què a més dels regals corresponents es sortegi un regal sorpresa.

A través de les promocions-pregunta del concurs, tant des de Ràdio Calella, com des de www.radiocalella.cat i en els comunicats del facebook s'’informarà dels premis en joc per a cada setmana. En el cas dels premis sorpresa es comunicarà just en el moment del sorteig.

Per participar als concursos només cal contestar correctament a les preguntes que es fan a les promocions setmanals, que són recordades diàriament.

En total són 5 promocions-pregunta diferents corresponents a cada regal. Hi ha una promoció per a cada regal en joc.

Els concursants poden participar contestant a una pregunta o a totes. Cada resposta correcta participa en el sorteig del regal que correspon a la pregunta en qüestió.

Quan hi ha regal sorpresa participen en el sorteig d’aquest premi les respostes encertades de les preguntes de totes les promocions, i que no hagin obtingut el premi específic en el sorteig.

Les respostes correctes i els guanyadors de cada setmana es donaran a conèixer els dijous en la celebració del sorteig dins la secció de concursos del Calella Magazine, durant la programació de Ràdio Calella els divendres al matí i a través del facebook.

Cada participant pot optar a tots els premis en joc. Per això només caldrà que enviï una resposta per a cada promoció-pregunta i que aquesta sigui contestada correctament. Les respostes no encertades no participen al sorteig.

Entraran al sorteig setmanal les respostes correctes per a cada regal que siguin rebudes, per a qualsevol dels canals establerts, abans de les 12 hores del dijous, dia del sorteig.

Per cada sorteig només serà acceptada una resposta correcta per regal i concursant.

Durant la celebració del sorteig els regals seran identificats per un color. Cada resposta correcta tindrà una papereta de participació d’un color concret, segons el regal al que opti.

Les paperetes de tots els colors seran dipositades a la urna. Després de ser barrejades seran extretes una per color, segons l’ordre de premis i així es determinarà un guanyador per cada regal en joc.

En el cas dels dies en què es sortegi un regal sorpresa, les butlletes restants, totes i de tots els colors, seran novament barrejades i una, que serà extreta sense que es pugui identificar el seu color, serà la guanyadora.

Al contestar les preguntes és important donar les dades amb la màxima claredat possible. Un comunicat de participació il·legible o que pugui conduir a confusió o error serà anul·lat i no participarà al sorteig.

Si un concursant només té interès en un dels premis, pot participar al sorteig contestant només a la pregunta corresponent però recordeu que per participar al sorteig de tots el regals en joc cal contestar a les preguntes de cada promoció, 5 en total per cada setmana.

Per recollir els premis els guanyadors caldrà que passin per les oficines de Ràdio Calella a recollir el VAL acreditatiu, o directament el premi, si s’escau. La recollida dels premis s’ha de fer abans de 30 dies a partir de la data del sorteig, de dilluns a divendres de 10h a 14h, en horari d'oficina.

Els premis que no siguin recollits durant el termini establert quedaran en reserva com a premis per a propers concursos.

Ràdio Calella Televisió, S.L. es reserva el dret de modificar la mecànica del concurs, alguna o totes les seves bases, i la quantitat i modalitat de premis.

Accions del document
Escolta'nslinia
Youtube RC
CT
linia
boto fb2boto tw2
« Maig 2020 »
Maig
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Prediccions del temps d'avui
On som

Ampliar Mapa